Bomen laten kappen, zagen of onderhouden

Kappen en zagen, wij kunnen het!

Bomen laten kappen, zagen of onderhouden? U heeft een boom (of meerdere) welke rijp is om te kappen. Dat kan zijn omdat de boom dood is, of gewoon sterk toe is aan onderhoud. Het is goed dat u bij ons terecht bent gekomen. Een boom kappen (of zagen) is namelijk een vrij specifieke klus, dat kun je niet zomaar doen zonder ervaring.

Boomka Service Plus heeft jarenlange ervaring met het onderhouden en kappen van bomen. Dat is niet alleen maar een stukje ervaring maar ook een stukje opleiding. Zo gaan wij regelmatig op cursus bij The Tree Climbing Company om onze klim en zaag skills op peil te houden. Tevens krijgen we hier extra bijscholing omtrent het veilig kappen en zagen van een boom.

Inspectie & Offerte

Voordat we zomaar de zaag ergens in gaan zetten komen we eerst even bij u langs. Samen gaan we door uw tuin of naar de plek van de opdracht om eens te kijken wat er precies nodig is. Misschien weet u al precies wat er moet gaan gebeuren, maar uiteraard kijken wij ook mee met onze ervaren oog naar situaties waar iets aan gedaan moet worden. Een tuin met veel bomen kan namelijk al snel onveilig worden als er niet voldoende onderhoud uitgevoerd wordt.

Na inspectie gaan we een prijs opmaken en sturen we deze naar u toe. Als u akkoord gaat plannen we meteen een afspraak in om de werkzaamheden uit te voeren.

Kappen en zagen

Het kappen en zagen kan gaan beginnen. We komen in de afgesproken week en tijdstip en starten meteen met onze werkzaamheden. Als het gaat om het volledig kappen van een boom dan beginnen we met het verwijderen van de takken (en eventuele klimplanten). Wanneer de takken zijn verwijderd gaan we over tot het zagen van de boom in meerdere stukken. 

Daarna kan het afvoeren en/of versnipperen beginnen.

We beginnen boven in de boom
Eerst wordt hinderlijke groei
en takken verwijderen
waarna we boven in de boom beginnen.
Maak een afspraak
Daarna de rest van de boom
De boom wordt in delen gezaagd en afgevangen
Maak een afspraak
Herhalen totdat de boom weg is
We zagen alle stukken weg totdat de we bij de grond komen.
Maak een asfpraak
Totdat we klaar zijn voor afvoer
De stam wordt in meerdere kleine stukken gezaagd en klaar gelegd voor transport.
Maak een afspraak
Previous
Next

Maak een afspraak!