Hovenier

Hovenierswerkzaamheden

Naast onze kap en onderhoudswerkzaamheden voor bomen kunnen wij ook een hovenierswerkzaamheden aanbieden. Doordat we jarenlang projecten hebben gedaan voor de boomkap in met name de particuliere sector hebben we regelmatig het verzoek gekregen van onze klanten om referenties naar een goede hovenier. Die hebben we natuurlijk, maar een groot deel van de werkzaamheden kunnen wij zelf ook aanbieden.

Dat betekent dat we dus een totaalpakket aan kunnen bieden als het aankomt op onderhoud, ontwerp, aanleg of advies van uw tuin.

Tuin ontwerp en/of advies

Heeft de tuin een update nodig? Of is er achterstallig onderhoud en weten jullie niet wat je er mee aan moet? We komen graag even langs om naar de tuin te kijken, jullie wensen te noteren en aan de hand daarvan een ontwerp te maken. Nadat we samen naar dit ontwerp hebben gekeken en akkoord hebben bevonden gaan we aan de slag met de tuin.

Aanleggen tuin

Is er al een ontwerp, of weet u precies wat er moet gaan gebeuren maar heeft u mensen nodig om de tuin helemaal naar wens aan te leggen. Dan kunnen wij daar zeer zeker mee helpen. Via ons eenvoudige contactformulier kunt u aangeven waar uw vraag over gaat. We komen vrijblijvend langs en gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanleggen sierberstrating

Ook het aanleggen van sierbestrating is iets waar we goed in zijn. Van de eerste schep in de grond tot het plaatsen van de laatste tegel zijn wij er bij om de sierberstrating helemaal tip-top in orde te plaatsen.

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak!